Kalender in de media

Ik had het laatst over de kerstkaarten op Happymakersblog.com. Nou, nu staat mijn kalender er ook op! Wat een pret tussen al die andere mooie kalenders! 

Ga snel kijken op: HappyMakersBlog

En wil je nog een kalender bestellen? Dat kan hier. Wees snel want er zijn er niet veel meer!

NieuwsKerstkaarten Countdown

De 101Woonideeen heeft altijd rond deze tijd van het jaar een Kerstkaarten Countdown. Een paar weken voor de Kerst beginnen ze met aftellen en worden de mooiste kerstkaartjes op een rij gezet.

Deze keer is dat op het Happymakersblog.com omdat de 101Woonideeen opgaat in VT Wonen. Monique van der Vlist, die de afgelopen jaren de Kerstkaarten Countdown maakte, maakt hem nu op haar eigen vrolijke blog.

Gister was het dag 8 en opeens zag ik mijn eigen kaartje voorbij komen! Wat een pret!

Dit kaartje kun je hier in een setje van 8 andere vrolijke kaarten krijgen of los kopen op Kaartje2Go.

Hoera! Ik ben nu dus officieel

Kerstcountdown

NieuwsGeboortekaartjes

De afgelopen tijd heb ik weer mooie geboortekaartjes mogen ontwerpen, maar dat heb ik nog helemaal niet laten zien. Hierbij dus.

De eerste is heel mooi en simpel. De papa en mama van Emma wisten precies wat ze wilden. Ik ben nogal van de details maar toen ik het wagentje had voorzien van wat extra snuisterijen werd het er niet mooier op. Goed voor mij om te zien dat een ontwerp niet altijd druk hoeft te zijn.

Aan de binnenzijde en op het bedankkaartje is mijn lettertype gebruikt. De letters Emma van de voorkant zijn van hetzelfde font als het kaartje van Emma's grote broer Max, om de eenheid erin te houden.

Het leuke van het kaartje van Charlotte was dat ik voor haar twee zusjes ook de kaartjes heb mogen ontwerpen (deze zijn te zien onder kaarten -> in opdracht). De papa en mama van Charlotte hebben telkens weer een mooi idee van kleur, ook nu weer. Bij deze kaart kon ik heerlijk los met krullen, tekeningetjes en met letters. 

Er zit trouwens binnenkort weer een nieuwe geboortekaart aan te komen. Deze keer weer iets heel anders, waar ik me helemaal in kan verliezen! Deels tekenen en deels alle woonbladen doorstruinen voor vrolijke plaatjes. Je begrijpt: I'm in Heaven!

Heb ik alleen net laatst in een (zeldzame) opruimbui allemaal woonblaadjes weggegooid. Natuurlijk buikpijn. Maar het blijkt dat ik heel goed weet te 'stashen' dus er waren nog genoeg blaadjes over om lekker door te kunnen struinen. En geef toe, een 101Woonideeen uit 2007 mag wel een keer weg. Toch??

Drie hele verschillende ontwerpen dus en ik geniet er met volle teugen van om ze te maken!

InspiratieShrimpie hulpjes

November promo

Eigenlijk ben ik zo blij met m'n zelfgemaakte spulletjes! De tussendoorkaartjes die door mijn tas zwerven en waar ik, als ik weer eens in de verkeerde rij bij de kassa sta, kan fantaseren over hoe ik mijn haar eens compleet anders zou willen. Bijvoorbeeld zoals die vrouw voor me, die een prachtige bos donkere krullen heeft die helemaal naturel over haar schouders valt. Of wat voor Inspector Gadget arm ik zou willen. Natuurlijk eentje met 3 paar handen eraan, zodat ik in een keer: schoenen kan veteren, jas van de kids kan dichtdoen en portemonee in mijn tas kan doen. Ideaal!

Of met de Easy Feestdagen, een idee dat vorig jaar in me opkwam, toen ik langs de Amstel in de zon op een bankje zat te wachten tot de auto gerepareerd was. Gewoon omdat ik er rustig van wordt als al die duizenden ideeen en tips en opmerkingen over Sinterklaas en Kerst, die maar door mijn hoofd vliegen (en waarvan er sommige best handig zijn) ergens staan en ik me geen zorgen hoef te maken of ik het me nog wel kan herinneren op het moment dat ik in die ene winkel sta. En het blijkt voor mij een topper te zijn. Ik heb wel een Tuttenboekje (een boekje voor al mijn losse ideeen, to do lijstjes, gedachtenspinsels en noem maar op), maar met dit boekje heb ik alles wat ik moet onthouden voor de Kerst op één plek! 

En de kalender voor 2015 waarin ik ben begonnen de eerste vakantiedagen op te schrijven, en waarvan ik nu al weet dat ik al die letters heelrijk ga inkleuren als ik een keer een avond gaar voor de pit aan het hangen ben. En natuurlijk detailtjes aanbrengen, de buitenkant een kleurtje geven, schaduwtjes aanbrengen, grappige tekeningetjes in de hoekjes, ik kan niet wachten!

NieuwsDe kerstkaarten voor 2014 zijn…

Hoera! De kerstkaarten zijn er weer. En ja, daar ben ik zelf inderdaad heel blij mee want ik vind het weer een mooie set geworden, hahaha!

Dit jaar is het een set van 8 kaarten geworden. Ik had dikke pret in het ontwerpen ervan. Bij degene met de familieauto met de denneboom erop, zag ik het al helemaal voor me: Ouders en kids die er een heel dagje van hadden gemaakt om naar het bos te gaan en een mooie boom uit te zoeken. Picknicken, allemaal mee helpen scheppen en tillen, en op de terugweg luid zingend naar huis. Daarna waarschijnlijk rozig met z'n allen de boom optuigen en er dan heerlijk rustig omheen hangen en genieten van het eindresultaat, in een warme woonkamer.

En kerstballen. Tja, ik vind het gewoon magische dingen. Ik kan ook heerlijk uren hangen op een kerstafdeling van een warenhuis. Kijken wat ze nu weer voor mooie nieuwe kleuren en vormen hebben. En dan vooral heel voorzichtig meenemen en in de boom hangen, want ze zijn zo lekker breekbaar. Het kon dus niet uitblijven dat ik heerlijk los kon gaan met het inkleuren van de kerstballen.

Zoals ik al zei, het is een setje van 8 ansichtkaarten. Ik heb voor ansichtkaarten gekozen omdat ik het zonde vind van alle enveloppen die direct na openen weer in de papierbak kunnen. Daarbij hoef je niet met een droge tong de kerstdagen door, van het dichtlikken van de enveloppen.

Mocht je wel graag iets om het kaartje willen, doe dan zoals ik bijna altijd doe: pak je kaartje in in vrolijk papier. Papier uit mooie tijdschriften, buitenlands (bijv. chinees) krantenpapier, mooi inpakpapier, dan maak je er meteen een kadootje van!

De kaarten zijn hier te krijgen. Voor een setje van 8 ansichtkaarten betaal je €10 (incl. evt. verzendkosten), als je vóór 15 december besteld. Daarna zijn ze gewoon weer €12,50.

X Shrimp this!