NieuwsNieuwe kaarten

Ik heb iets nieuws ontdekt. Het stond er al een tijdje, maar nu ging ik er eens mee experimenteren en dat ging eigenlijk best leuk: de potloodjes in het tekenprogramma op de iPad (Paper 53).

Aangezien ik al heel veel zwartwit tekeningetjes had gemaakt, ben ik er een paar gaan inkleuren. En eigenlijk werd dat wel een hele vrolijke boel.

Dus ik heb ze een klein beetje bewerkt en naar de drukker gestuurd, die het op mooi en stevig papier heeft laten drukken.

Hiernaast een impressie! En hier kun je ze ook bestellen! Ze kosten €1,75 per kaart en vanaf 10 stuur ik ze je gratis op!

Fijne dag! Loes

NieuwsEasy Vakantie Diary NEW!

Ik heb de Easy Vakantie Diary in een nieuw jasje gestoken! Je kunt hem nu ook bestellen met zomerse tekeningetjes, extra bladzijden tussendoor en met twee ringen in plaats van een ringbandje, zodat je zelf gemakkelijk iets nieuws kan toevoegen aan je vakantieboekje!

Hiernaast staan alvast wat voorbeelden!

Wil je deze nieuwe versie bestellen, vul dan dit contactformulier in.

Groetjes, Loes

InspiratieBoodschappen

Een boodschappenmandala.

Mandala's zijn tegenwoordig helemaal hip. Het is een cirkel die je tekent waarbij je telkens een patroon herhaalt. Het schijnt heel rustgevend te zijn. Ideaal dus in drukke tijden.

Sinds ik in het boekje van Lou Niestadt heb gelezen dat je je boodschappenlijst ook kunt tekenen in plaats van op een klein papiertje te schrijven en in de winkel proberen te ontcijferen wat er ook alweer staat, is er een nieuwe passie ontstaan: het tekenen van mijn boodschappenlijst.

Okee, niet elke keer natuurlijk, ik heb ook wel eens geen zin. Maar als ik het doe begrijpen de kids ook wat we nodig hebben en kunnen ze ernaar op zoek. Wel zo handig dus.

Nu heb ik het een met het ander samengevoegd en zie hier: onze boodschappenmandala.

InspiratieDoodleboekje

 

Soms is het heerlijk om lekker doelloos te doodlen. Als je aan de telefoon zit, bij een vergadering (bewezen is dat je dan veel beter kan luisteren) of achter de tv. Die grappige tekeningetjes en doodletjes die je dan maakt, kun je ook ergens anders voor gebruiken.

Daarom heb ik een Doodleboekje voor je gemaakt. Die kun je thuis uitprinten, even knippen, even vouwen en klaar ben je.

En wat kun je dan? Dan kun je heerlijk inkleuren, of patroontjes tekenen, overtrekken, natekenen, aanvullen, of waar je ook maar zin in hebt. En het hoeft allemaal niet moeilijk of perfect, je gaat gewoon een beetje streepjes zetten, of stippen, of rondjes, of kringeltjes of krullen, bloemen, hoeken, bochtjes of lijnen, letters, sterren, kabouters, whatever, gewoon doodlen dus.

Voor €4,- stuur ik een digitaal bestand naar je toe van 4 A4-tjes. Beste is om deze dubbelzijdig te printen, de volgorde maakt niet zoveel uit. Je knipt m horizontaal door en vouwt ze in elkaar. Bestel 'm hier. Veel plezier ermee!

NieuwsVrolijk Pasen

Het is bijna Pasen en dat betekent lekker een lang weekendje vrij!

Ondertussen werd ik al weken belaagd door reclamefoldertjes over het ideale paasontbijt. Het lijkt bijna wel Kerst. Blijkbaar is het niet alleen de bedoeling een uitgebreid paasontbijt te serveren, maar moet je ook je hele familie uitnodigen voor de brunch, tea en diner. Daar gaat dus een heerlijke extra pyama-dag.

Als je dat wílt natuurlijk.

Mocht je de ontbijttafel een klein beetje extra willen pimpen, dan kun je hier wat vrolijke paaskaartjes downloaden. Je kunt ze gebruiken om een vrolijke paasboodschap op te schrijven, als naamkaartje, menukaartje, of gewoon waar jij maar zin in hebt. Misschien wel zoiets als: 'Pyama vandaag verplicht!' of voor de kids: 'Vandaag spelen tot de lego je neus uitkomt!'

Stuur me een mailtje naar loes@shrimpie.nl of vul in en ik stuur ze je kosteloos toe. Je kunt kiezen uit zwart wit of paaskleurtjes (of beide).

Fijne Pasen!

X Shrimp this!